Podzimní Nákupy Ona Dnes úspěšně skončily a opět pomohou dobré věci. Mediální skupina MAFRA věnuje Nadaci Terezy Maxové dětem 150 000 korun na projekt finanční gramotnosti

10:37

Magazín Ona Dnes z portfolia mediální skupiny MAFRA v období od 17. do 23. října 2022 čtenářkám už po šestadvacáté nabídl možnost výhodných nákupů v rámci největšího slevového nákupního týdne v ČR s názvem Nákupy Ona Dnes. A právě s Nákupy Ona Dnes je už tradičně spojen také finanční dar ve výši 150 tisíc korun, kterými mediální skupina MAFRA podpoří projekt Finanční gramotnosti a další pomoci matkám v azylových domech pro Nadaci Terezy Maxové dětem, která je dlouhodobým Charitativním partnerem akce.

Nákupy Ona Dnes probíhají dvakrát ročně, a to v jarním a podzimním cyklu. Letos se tedy jedná už o druhou akci tohoto typu, jarní ročník Nákupů Ona Dnes proběhl v květnu.

„S Nadací Terezy Maxové dětem spolupracujeme dlouhodobě a velmi nás těší, že každý z podporovaných projektů přináší cílenou pomoc pro ty, kteří to potřebují. Podporu finanční gramotnosti považujeme, zvláště v současné náročné době, za velmi důležitou. Nabyté znalosti a dovednosti ženám z azylových domů pomohou lépe se připravit na vstup do samostatného života,“ říká Miloslava Nováková, ředitelka Corporate Affairs pro Česko a Slovensko mediální skupiny MAFRA.

„Již deset let můžeme díky Nákupům s Onou Dnes pomáhat maminkám v azylových domech postavit se na vlastní nohy, vypořádat se s dluhy a vrátit se zpět do života. Díky dlouhodobé podpoře a partnerství s mediálním domem MAFRA v této činnosti můžeme pokračovat i v dnešní nelehké době. Za celou nadaci i všechny mámy moc děkuji,“ říká Terezie Sverdlinová, ředitelka Nadace Terezy Maxové dětem.