MAFRA NA INTERNETU DÁLE ROSTE, OTEVÍRÁ ON-LINE LÉKÁRNU

16:45

Mediální skupina MAFRA dále rozšiřuje svoji nabídku internetových služeb. Po nedávné akvizici komunitních webů společnosti Webdio dnes spustila internetovou lékárnu.  Na adrese Lekarna.iDNES.cz. je v nabídce více než 20 tisíc volně prodejných léčiv, doplňků stravy, kosmetiky i zdravotnických prostředků.

Nový internetový obchod Lekarna.iDNES.cz vznikl v reakci na stále sílící trend zdravého životního stylu. E-shop svou širokou nabídkou vychází vstříc všem zákazníkům, včetně specifických skupin, jako jsou těhotné ženy nebo aktivní sportovci. První dny prodeje podpoří nabídka značkových produktů za zaváděcí ceny, další pravidelné akce budou následovat.

„Díky každodennímu kontaktu s našimi čtenáři a uživateli jsme se v posledních letech mohli přesvědčit, že lidé o zdraví čím dál více přemýšlejí a kladou důraz na prevenci,“ říká ředitel MAFRA New Business Development Jaroslav Kábele a dodává: „Chceme jim s naší nabídkou jít naproti a umožnit jim nákup kvalitních volně prodejných léků nebo vitaminů z pohodlí domova nebo kanceláře. A to i těm, kteří na weby rodiny iDNES.cz přišli jako uživatelé našich nových webů, jako eMimino.cz, Vitalion.cz nebo MódníPeklo.cz.“

Partnerem a provozovatelem obchodu Lekarna.iDNES.cz je lékárnická skupina Christopher Robin, s.r.o., která provozuje internetovou lékárnu Rychlalekarna.cz a kamenné lékárny v několika českých městech.

Její ředitel Tomáš Šídlo říká: „Spolupráce se společností MAFRA pro nás bude velkým přínosem. Věříme, že díky podpoře mediální skupiny MAFRA oslovíme nové zákazníky, kteří léčiva dosud pořizovali pouze v kamenných lékárnách. Zároveň doufáme, že všem zákazníkům budeme moci poskytnout co nejvíce potřebných informací pro udržení kondice a zdraví.“

Lékárná